Stinestine.no Uncategorized Kunst i hverdagen

Kunst i hverdagenFor mange er kunst en stor del av hverdagen. Er den en stor del av din? Hvis ikke er det flere måter den kan bli det.

Utforsk nærområdet

Noe som blir mer og mer populært for hvert år som går, er street art. Dette går ut på at mange maler store bilder på vegger eller bygninger. Du kjenner kanskje til Banksy som er en anonym gateartist? Han er kjent for å reise verden rundt å dekorere vegger. Vi har også den norske versjonen, som heter Dolk som også er kjent for å lage fantastiske kunstverk. Det som er spennende er å utforske sitt eget nærområde å finne ut hva slags kunst du kan finne. Det er ofte mye mer enn du tror. Bergen er blitt ganske kjent for sin street art så dette er den perfekte byen å dra til hvis du er interessert!

Mobilkunst

Mange velger å gjøre sin mobil til ett kunstverk. Vi anbefaler først at du fikser mobilen din, om du for eksempel har ødelagt skjermen. Dette kan du gjøre via teknikkdeler som har rimelige priser. Når mobilen din er fikset så er det bare å sette i gang å pynte. Kanskje du vil ha et deksel som er et maleri du har laget selv? Eller kanskje du vil kjøpe ulike typer paljetter og lime dem på dekselet? Det finnes en rekke måter å faktisk pynte mobilen sin på.

Prøv nye ting

Det finnes ofte workshops og kurs innenfor ulike kunstretninger. Kanskje du kan prøve deg på brukskunst? Det å sy sin egen bunad er jo noe som absolutt noe som kan regnes som kunst. Det å male, tegne eller skrive er jo også kunster på sine egne måter.

Det som er viktig å huske er at vi har alle behov for å gjøre noe med hendene våres, være kreative og kose oss med tankene som kommer inn i hodet vårt. Det å strikke eller det å sy er også utrolig spennende. Hva er det du liker å gjøre når det kommer til kunst?

luxury-travel